JEUGDKAMP 2018… GEEF JE SNEL OP!

Ook dit jaar organiseren de leiders en leidsters van de diverse groepen van stichting Jeugd- en Jongerenwerk “De Wienhaof” als afsluiting van het seizoen 2017-2018 een gezamenlijk jeugdkamp. Als kampplaats hebben we gekozen voor Blokhut “de Pielskoel” van Scouting Hubovra in Weert.

Het jeugdkamp zal dit jaar plaatsvinden van zondagmiddag 12 augustus tot en met donderdagmiddag 16 augustus. Alle jongens, meisjes en tieners van 6 tot en met 16 jaar mogen deelnemen aan dit jeugdkamp.

Deelname aan het jeugdkamp kost €70,00 per persoon.

Opgave kan door middel van deze link: Inschrijven kamp 2018.

MAAK NU GEBRUIK VAN DE MOGELIJKHEID TOT VOORINSCHRIJVING!!!!!
Meld je voor 1 juni aan en betaal slechts € 60,00 per persoon! (betaling in 3 termijnen mogelijk, zie hiervoor het inschrijfformulier)

 

 

Heb je zin om het einde van de vakantie af te sluiten met een súperleuke en gezellige kampweek met spellen, speurtochten, een smokkeltocht, een kampvuur, gezelligheid en nog veel meer… Geef je dan snel op!

Nadere informatie over programma’s, bagage, vertrek enz. wordt verstrekt op een ouderinformatieavond, waarvoor de deelnemers en hun ouders een aantal weken voor het jeugdkamp worden uitgenodigd.

Zijn er nu al vragen, aarzel dan niet en neem contact op met één van de leiders of leidsters tijdens de programma’s in het jeugdhuis (Mussenstraat 6 – Echt ), elke zaterdag tussen 16.00 uur en 21.30 uur.

Of neem contact op met:

Joep Konings
0475-485735
 j.konings@wienhaof.nl

Inschrijven kamp 2018